BAKAN ÖZER, MALATYA'DA ÖZEL OKUL YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN ÖZER, MALATYA'DA ÖZEL OKUL YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN ÖZER, MALATYA'DA ÖZEL OKUL YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yürütülen eğitim öğretim süreçlerine ilişkin incelemelerde bulunduğu Malatya'da özel öğretim kurumları yöneticileriyle bir araya geldi. 

Bakan Mahmut Özer'in başkanlığında özel öğretim kurumları derneklerinin yöneticileri ve afet bölgesindeki temsilcileriyle Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, deprem bölesindeki eğitim süreçleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 
 
Bakan Özer, yapılan toplantıya ilişkin, "Özel öğretim kurumları derneklerinin yöneticileri ve afet bölgesindeki temsilcileriyle bir araya geldik. Deprem felaketi sonrası ortaya çıkan sorunları ve çözümleri ele aldık. Ortak akılla her bir evladımızın eğitim süreçlerini desteklemeyi sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu. 
 
Toplantıya Bakan Yardımcıları Petek Aşkar ve Sadri Şensoy, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen, TÖZOK Başkanı Zafer Öztürk, ÖZDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, TOBB Eğitim Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özer, ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Enis Şener ve diğer özel öğretim kurumları temsilcileri katıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.