ÖĞRENCİLERE RENKLİ KARŞILAMA  
ÖĞRENCİLERE RENKLİ KARŞILAMA

ÖĞRENCİLERE RENKLİ KARŞILAMA

İzmir'de Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu, eğitim öğretim yılının ilk gününde renkli görüntülere sahne oldu. Uzun süredir okuldan uzak kalan öğrenciler için girişe turkuaz renkli halı serildi. Öğrenciler balon ve konfetilerle karşılandı.

Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrenciler, yüz yüze eğitime coşkuyla başladı. İzmir'in Bornova ilçesindeki Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu, yüz yüze eğitimin ilk gününde renkli görüntülere sahne oldu. Okulun bahçesine öğrenciler için turkuaz renkli halı serilirken bahçe balonlarla süslendi, öğrencilerin okula girişi sırasında konfetiler patlatıldı.
 
Okula girişlerde öğrencilere ateş ölçümü ve maske kontrolü de yapılırken uzun bir aranın ardından çocuklarını okula uğurlayan velilere ise Türk kahvesi paketleri hediye edildi.   
 
Veliler, kendilerinin de en az çocukları kadar heyecanlı olduklarını ve okulda düzenlenen karşılama töreninden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler ise okulu, öğretmenlerini ve sınıf arkadaşlarını çok özlediklerini ifade ederek okulların yıl sonuna kadar açık kalmasını temenni ettiklerini, karşılama töreni nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.